Psykoterapi ved Jesper Glad

Stressbehandling København

Stressbehandling København - Selvom stress ofte er kompleks og tung, så behøver terapien ikke at være det.
Stressekspert med fornuftige priser & tider
Jeg holder til på Amagertorv 14b, 4. etage, København K. Kontakt mig på 2496 8207 eller jg@glads.dk
Psykoterapeut København - Stressbehandling København - Jesper Glad

Stress fri

Et liv fri for langvarig stress er ikke nødvendigvis et problemfrit liv, men et liv mere i overensstemmelse med ens værdier, færre konflikter med partner, børn, venner og kollegaer, mere energi og faktisk ofte også et mere produktivt liv.

Alt for mange bliver på et tidspunkt i livet ramt af langvarig stress, og flere og flere i en sådan grad at det begrænser livskvaliteten. Samtidig reagerer de fleste for sent, og først når en stress sygemelding og stressbehandling er nødvendig.

Anmeldelser

 • Jacob, 53

  “Hos dig har jeg kunne fortælle om ting som jeg ikke har kunnet fortælle nogen anden. Ting jeg ikke har fortalt venner, familie eller min tidligere psykolog. Det har været en stor befrielse og vores snakke har gjort at jeg nu endelig er meget mere okay med hvem jeg er.”
 • Anonym

  "Jeg begyndte hos Jesper, da jeg kom ind i nogle vanskelige situationer i forbindelse med start på en ny uddannelse. Jeg oplever at det er et sted hvor jeg kan være mig selv, og føle mig tryg. Hos Jesper begynder alle mine mange følelser at give mening for mig."
 • Olivia, 21

  “Jeg skal ikke længere være perfekt, hvilket gør mit liv meget nemmere.

  Tak! ”
 • Anonym

  “Min rejse med Jesper er det mest givende skridt, jeg nogensinde har taget for mit eget velvære. Ikke alene har han hjulpet mig gennem min spiseforstyrrelse, men han har også transformeret mit syn på mig selv.

  Jesper har givet mig redskaber til at håndtere min indre kritiker og min skam. Takker være Jesper er jeg en mere positiv og robust person. ”
 • Esben, 32

  “Med Jespers støtte har jeg bevæget mig fra utryghed og kaos til at føle mig sikker på mig selv. Angsten der før stoppede mig fra at gøre hvad jeg havde lyst til, er nu ikke noget jeg tænker på.”
 • Mathias, 30 år

  “Jeg startede hos Jesper lige efter at jeg havde fået et mentalt sammenbrud som følge af stress. Han hjalp mig til tryghed og ro, og jeg fandt tilbage og fik det bedre. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper.”

Hvor stresset er jeg?

STRESSBEHANDLING KØBENHAVN

Er ud i trvil om hvor stresset du faktisk er, så tag en online stresstest og få en indikation.
Stresstest
Stressbehandling København Lokale - Psykoterapi ved Jesper Glad

At starte i psykoterapi når man er stressramt

Stressramt eller ej, når man starter i psykoterapi, så er det første skridt ofte det sværeste.

At starte i psykoterapi er for mange en svær beslutning, men det er også en modig og stærk beslutning.

Det er en af de vigtigste investeringer du kan gøre i dig selv. At tage ansvar for din egen trivsel og velvære, samt at kunne være mere tilstede for dine vigtige relationer, dine venner, din kæreste eller dine børn. 

Har man ikke tidligere erfaring med psykoterapi, så vil der ofte også være noget usikkerhed, om hvad terapi faktisk er.

Er man stressramt er det ofte svært at finde motivationen og energien til at starte på noget nyt, også selvom det er noget som hjælper en.

Alt det gør, at det første skridt bliver det sværeste. Når skridtet så faktisk er taget, så finder man ud af at det faktisk er præcist så trygt som man har brug for. Psykoterapien bliver for mange et åndehul og fristed.

Fra stress til styrke: Strategier for symptomreduktion og modstandsdygtighed

Når vi kæmper med stress så rammer det ikke bare os selv, men også dem omkring os som betyder mest for os - børn, kæreste og venner.  Når man er stressramt bliver man ofte ikke kun træt og energiløs, men rammes også af humørsvingninger, bliver mere irritabel og aggressiv. 

Vi har igennem det sidste årti fået betydeligt mere viden om stress og stressbehandling. Viden om hvor voldsomt vi faktisk påvirkes af langvarig stress, men også viden om hvordan vi kan:

 • reducere stress symptomerne

 • håndtere stressende situationer

 • opbygge en større modstandsdygtighed mod stress på både kort og langt sigt

I stressbehandlingen tager vi udgangspunkt i dig og din situation. Vi arbejder med at reducere stressen, forstå hvad der skaber stressen, og give disse stressorer mindre magt i dit liv.

Psykoterapi ved Jesper Glad - Psykoterapi kvinde

Stress Symptomer

Stress skal tages alvorligt, og jo tidligere vi bliver opmærksomme på stress symptomerne og begynder at arbejde med at reducere stressen jo bedre. 

Ofte forekommende stress symptomer:

 

Stressbehandling

I stressbehandlingen arbejder vi både med stressen nu og her, og med at opbygge en bedre stresshåndtering på lang sigt.  

 • Vi gennemgår og træner en række værktøjer til at reducere stress symptomerne nu og her. 

 • Vi arbejde med at forstå og mærke hvad det er som stresser, så du i situationen kan reagere og stressen ikke bygger sig op.

 • Med udgangspunkt i din livssituation undersøger vi de bagvedliggende årsager til stressen, med fokus på at opbygge en højere grad af modstandsdygtighed overfor stressen.    

 • Samtidig opbygges en forståelse af hvor og hvornår stressen rammer, så det er muligt i god tid før at stressen rammer at navigere udenom. ​

Udbrændthed og Stress

STRESSBEHANDLING KØBENHAVN

Udbrændthed er ofte et resultat af langvarig stress. Det opleves som en følelse af fysisk- og mentalt udmattelse, stress og overbelastning. Det bliver svært at håndtere sine opgaver og forpligtelser.

For at forebygge udbrændthed er det vigtigt at lære at håndtere stress og belastning på en sund måde, så man ikke føler sig overvældet. Det kan være gennem træning, meditation, kunst eller andre aktiviteter, der hjælper en til at slappe af og finde indre ro.
Psykoterapi ved Jesper Glad - Stressbehandling København - find ro

Kort om Stress

Psykoterapeut København

Stress er en naturlig del af livet, men bliver et problem når den bliver til langvarig stress

Stress er en naturlig reaktion der gør os parate til at reagere på en ydre belastning. Stressen gør os parate til at stikke af eller slås. 

Stressen i sig selv bliver først et problem når vi ikke bare kan stikke af og heller ikke kan nedkæmpe det som forårsager stressen. I stedet må vi holde ud, og vi får aldrig rigtig den forløsning og hvileperiode vores krop og hoved har brug for. Der går det fra at være enkeltstående stressepisoder til at være langvarig stress.  

Book den tid der passer dig

psykoterapeut københavn

Psykoterapi ved Jesper Glad - Psykoterapeut København - Individuel terapi - Priser og afbud

Gratis introduktionssamtale

Uforpligtende snak for at finde ud af om terapi er det rigtig for dig
1 t
0 kr.
Psykoterapeut København - Individuel terapi

Individuel terapi (ca. 1 time)

Ca. 1 time, hvor vi sætter fokus på det som er vigtigt for dig
1 t
850 kr.
Psykoterapeut København - Individuel terapi 2

Individuel terapi (ca. 1½ time)

Ca. 1½ time, hvor vi sætter fokus på det som er vigtigt for dig
1½ t
1.200 kr.

Skriv en besked

Psykoterapi ved Jesper Glad - skriv besked

  Lidt om mig ...

  Jesper Glad, Stressbehandling København

  Jeg er uddannet psykoterapeut, og har haft min egen praksis i København gennem flere år. 

  Jeg brænder for mit job da jeg både helt personligt ved hvor stor en hjælp god psykoterapi kan være, og kan se forskellen for mine klienter.

  Specifikt arbejdet med stress terapi finder jeg relevant og givende, hvilken selvfølgelige også er en hovedårsag til at jeg har valgt at specialisere mig netop inden for stress. 

  mail: jg@glads.dk

  Psykoterapi ved Jesper Glad