Psykoterapi ved Jesper Glad

Om mig ... 

Psykoterapi ved Jesper Glad

Mit navn er Jesper Glad. Jeg er 52 år, gift og far til en pige og en dreng.

Jeg har efterhånden en noget blandet uddannelses- og karrierebaggrund bag mig, men har i mit virke som psykoterapeut fundet et ståsted som knytter mit menneskesyn og mine værdier til et virke hvor jeg virkelig gør en forskel og finder en stor faglig glæde.

Mit liv har være fyldt med både glæder og sorger, stilleperioder og livskriser som det nu hører et levet menneskeliv til.

Gratis intro samtale

Overvejer du at starte i terapi, så lad os tage en snak.
Intro samtale
Psykoterapi ved Jesper Glad

Min terapeutiske uddannelsesbaggrund

Jeg har en fire-årig uddannelse som eksamineret psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut. Parallelt med min uddannelse har jeg fuldt mesterlærersessioner med Bent Falk og Jørgen Groth hos Nordisk Gestalt Institut.

Jeg har en overbygning i neuroaffektiv psykoterapi med et specifikt fokus på at anvende metoden i terapi med voksne.

Desuden er jeg trænet i narrativ terapi med grupper hos Foreningen Spiseforstyrrelse og Selvskade, og har tager en overbygning i kognitiv terapi.

Derudover har jeg et bredt og mere teoretisk kursus i Social Psychology fra Wesleyan University ved Scott Plous.

Praktisk erfaring

Jeg har igennem min karriere arbejdet med mennesker, som leder, mentor, coach og terapeut. De sidste otte år med et specifikt fokus på voksen terapi, både en-til-en og grupper. i min egen praksis.

Jeg de sidste mange år været tilknyttet Foreningen Spiseforstyrrelse og Selvskade som rådgiver og gruppeleder. Det har givet mig indgående kendskab til anoreksi, bulimi, og tvangsoverspisning, samt selvskade i forskellige former.

Derudover har jeg været tilknyttet CBSs MBA uddannelsesforløb som mentor/coach.
Psykoterapeutiske bagrund

Den nyeste viden

Mit fagområde er superspændende, og der er sket en masse nye landvindinger indenfor området - specifikt vores forståelse af hjernen og det neurologiske er kommet videre i løbet af de sidste år. Jeg bruger derfor en del tid på løbende at holde mig opdateret med ny forskning og udvikle mig.