top of page
Psykoterapi priser ved psykoterapeut Jesper Glad

Psykoterapi Priser & Online Booking

Mine Psykoterapi Priser

Psykoterapi priser:

Mine psykoterapi priser er:

  • 850,- kr for en standard en-til-en terapi session på ca. en time

  • 1200,- kr for en dobbelt en-til-en terapi session på ca. en time og 30 minutter. 

  • 400,- kr pr. gruppeterapi session af ca. to timer.  

  • En introduktionssamtale er gratis. 


Udsat økonomisk situation?
Jeg tilbyder et nedslag i prisen på 30% på en-til-en terapi sessioner til folk i en udsat økonomisk situation, lidt generelt kan det siges at være arbejdsløse, studerende, og pensionister.

Online Booking

*Psykoterapi til nedsat pris

Jeg tilbyder et nedslag i prisen til folk i en udsat økonomisk situation på terapi sessioner, lidt generelt kan det siges at være arbejdsløse, studerende, pensionister og psykoterapeuter ;) 

Dvs,

  • 575,- kr for en standard terapi session på ca. en time til nedsat pris

  • 840,- kr for en dobbelt terapi session på ca. en time og 30 minutter til nedsat pris 

Jeg hjælper dig også meget gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg ikke er psykolog, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Hos en psykolog, der tager imod lægehenvisninger koster det 410 kr. for den første time og 342 kr. derefter. Det er meget billigt – men til gengæld er du oftest også nødt til at vente ret længe på at få en tid.

Hvis du har en lægehenvisning giver jeg dig en stærk reduceret pris med 275kr rabat, hvorved du kan få en session hos mig for 575 kr. Og hos mig kan du komme til inden for ca. 1-2 uger. 

Jeg har et begrænset antal åbne pladser til 575 kr for en normal session. Der er for tiden stadig åbne pladser, så skriv endelig :)  

Nedsat-Pris

BED Samtalegruppe

BED samtalegruppe henvendt til dig der kæmper med overspisninger. 

Er du i tvivl om det er noget for dig, så er du mere end velkommen til at booke en uforpligtende introduktionssamtale.

Prisen er 400,- kr pr. gruppeterapi session af ca. to timer.  

Vi skriver i øjeblikket interesserede op på ventelisten til den næste gruppe, så hvis du tænker du kunne være noget for dig så skriv endelig en mail til mig på jg@glads.dk, og så vender jeg tilbage. 

Generalt om Psykoterapi Priser

Psykoterapi priser for en standard session varierer en del mellem de enkelt psykoterapeuter. Prisen afhænger ofte  ikke direkte af hvor erfarne psykoterapeuten er, men mere hvor lang tid at terapeuten har haft sin egen praksis og der med hvor stor en klientbase den pågældende psykoterapeut har. Prisen varierer ofte også efter hvor psykoterapien forgår. Psykoterapi priser i København, Århus, Odense og Ålborg er ofte et par hundrede kroner højere sammenlignet med de mindre byer.

Typisk spænder priserne fra 500,- kr og op til omkring 1200,- kr for en standard session af en times varighed. I sjældne tilfælde kan prisen komme helt op på 1800,- kr. Parterapi priser ligger generelt lidt højere med priser fra 800,- kr og op til 1500,- kr. Gruppeterapi priser er ofte lavere og varierer ofte mellem 300,- kr  og 800,- kr for en session pr. deltager der så ofte er over 2 til 3 timer med hold på mellem 4 og 10 personer.  

Noget der typisk kan sætte de virkelige høje priser er hvis psykoterapeuten enten har skrevet en bog, som er rigtig god og er blevet populær, eller måske har været i avisen eller på TV.  

Nogle psykoterapeuter tilbyder et nedslag i prisen for personer, der af den ene eller anden grund er ramt økonomisk.

Det ser ikke ud til at priserne afhænger af hvilken psykoterapeutisk metode at psykoterapeuten benytter sig af eller den problematik klienten henvender sig med. 

Anchor 1

Del af mit overskuddet går til at støtte 

share_climateImpactMonths12.png
BT_logoB_roed_rgb.png