top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Selvværd

Vi har alle tidspunkter eller perioder hvor vi mister troen på os selv og har svært ved at forstille os at andre kan holder af os. Gå man igennem livet med et lavt selvværd, bliver oplevelsen af at være mindre værd en måde at være i verden på.

 

Når man ikke ser sig selv som værende god nok, så bliver man nød til at hente sin værdi ude fra. Andre skal se mig som værende dygtigt nok, flot nok eller stærkt nok. For at andre kan se os så ender vi op med at skulle gøre en masse ting. 

Image by Dan Russo

Et liv med lavt selvværd

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Image by Erriko Boccia

Kan jeg ændre på mit selvværd?

Ja! det kan du. Hvis man er ramt af et lavt selvværd ... Det er ikke så svært at få en oplevelse af et højt selvværd hvis man har fået med hjemmefra. 

Image by Dan Russo

Samtaleterapi og lavt selvværd

Vi starter med at kortlæger hvornår og hvordan den lave selvværd fylder for dig i din daglige dag. Hvornår fylder den mere og hvornår fylder den ikke så meget? Derefter undersøger vi hvorfra historierne der foder det dårlige selvværd kommer. 

Selvværd og selvtillide

 • Uforpligtende snak for at finde ud af om terapi er det rigtig for dig

  1 t

 • Ca. 1 time, hvor vi sætter fokus på det som er vigtigt for dig

  1 t

  850 danske kroner
 • Ca. 1½ time, hvor vi sætter fokus på det som er vigtigt for dig

  1 t 30 min

  1.200 danske kroner
bottom of page