Psykoterapi ved Jesper Glad
overspisningsgruppe

Overspisningsgruppe

psykoterapi ved jesper glad

At kæmpe med tvangsoverspisning eller BED (Bing Eating Disorder) er for mange en ensom kamp forbundet med skam og selvbebrejdelse. Det kan være svært selv for de nærmest helt at forstå hvad det er man kæmper med, nogle gang fordi man faktisk ikke forstår det helt selv.At deltage i en gruppe med andre i samme situation kan være en første trædesten til at komme ud af ensomheden, opløse skammen, bliver bedre til se på sig selv med milde øjne og derved få spiseforstyrrelsen til at fylde mindre.

Hvis overspisningerne fylder for meget

Kæmper du med overspisninger, måske i form af bulimi eller tvangsoverspisning/BED og tænker at individuel terapi eller gruppeterapi kunne være relevant for dig, så book en gratis intro samtale.
Gratis intro samtale
Jeg holder til på Amagertorv 14b, 4. etage, København K. Kontakt mig på 2496 8207 eller jg@glads.dk
overspisningsgruppe 2

En Gruppegang

Der vil være mellem 4 og 8 deltager i gruppen plus to gruppeledere Trine Gimeno og Jesper Glad (mig).

Alle gruppegangene bliver kørt efter samme skabelon.

Vi mødes siger hej og fortæller kort om hvordan vi har det nu og her.

Derefter går vi over til interviews, hvor du som gruppemedlem vil have en samtale med en af os gruppeledere. Udgangspunktet er hvad der har fyldt siden sidst.

Derefter kom de andre gruppemedlemmerne på og de fortæller kort om hvad interviewet satte i gang os dem. Var der noget de genkendte, gave det dem associationer, var der noget som inspirerer etc. Derefter går vi videre med det næste interview.

Vi aftaler altid gangen før hvem der bliver interviewet næste gang.

Som gruppeledere fokusere vi på at møde dig der hvor du er, så det bliver en tryk oplevelse at være i gruppen og der kan åbnes op for de ting som er svære.

overspisningsgruppe rammer

Gruppens Rammer

Gruppen er åben for alle der kæmper med BED, man skal dog mindst være 18 år for at deltage.​

Det er en kontinuerlig kørende gruppe. Det vil sig der er ikke et fast antal gange. Du starter når du har lyst og melder dig ud når det passer dig. For at sikker en stabil gruppe så melder man sig på for 4 gange, og når man vælger at stoppe i gruppen så skal man fortælle gangen før at næste gang bliver den sidste gang man deltager.

Før opstart i gruppen vil du blive inviteret til en introduktions samtale med Trine og mig, så du kan møde os og vi kan møde dig og også sikkre os at gruppen er det rigtige for dig.

Det koster 400,- kr pr gang pr deltager.

Vi mødes i nogle dejlig lokaler centralt i København hos Arnestedet, Østerbrogade 56D, ST.

Vi starter så snart vi er mange nok til en ny gruppe. Så send os en email (jg@glads.d), og så vil du blive skrevet op på vores vente liste.