Psykoterapi ved Jesper Glad
Psykoterapi ved Jesper Glad - Gratis Psykoterapi Intro Samtale

Gratis Psykoterapi Intro-samtale

PSYKOTERAPI VED JESPER GLAD

Valget af psykoterapeut er for mange et vigtigt valg men også ofte et svært valg, derfor tilbyder jeg en gratis psykoterapi intro-samtale, der forhåbentlig kan gøre valget lidt lettere og mindre omkostningsfuldt.

Valg af psykoterapeut og terapeutisk retning

Godt og vel halvdelen af alle danskere oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at blive ramt på det mentale velbefindende. En lang række af dem bliver hjulpet videre i deres liv med psykoterapien.

Du er derfor bestemt ikke den eneste, der har stået i dilemmaet omkring valg af terapeutisk retning og terapeut.

Intro Samtale

Hovedformålet med intro-samtalen er for os at møde hinanden. For dig at finde ud af om du oplever at samarbejdet med mig er det rigtige næste skridt for dig, og for mig at vurdere om jeg er den rette til at hjælpe dig med den problemstilling der udfordrer dig.

Glæder mig til at møde dig :)

Gratis introduktionssamtale

Tjek ledige tider, og book den dato og det tidspunkt, der passer dig

Det først skridt er dit vigtigste skridt mod at få det bedre

Det kan være et stort skridt at starte i terapi, og kræve et lang tidstilløb. Derfor er det at tage det første skridt ind i terapilokalet også det vigtigste skridt man kan tage mod at man får det bedre.

Det at man kom ind af døren første gang gør det ofte lidt nemmere at komme igen den efterfølgende gang. Samtidig kan det at begynde at snakke omkring det som er svært, som man måske har gjort rigtig meget for at holde på afstand tidligere, gøre at rigtig mange finder på overspringshandlinger for at booke en ny tid. Derfor finder vi altid en første ny tid til intro-samtalen, som man så kan afmelde, hvis man ikke ønsker at bruge den.

Efterfølgende bliver det som oftest nemmere, og derfor aftaler vi også evt. nye tider mere ad-hoc, hvor du enten finder dem online, eller vi finder en ny tid i slutningen af sessionen.

Det praktiske

- Intro samtalen er gratis.
- Sessionen tager en lille time.
- Bliver du nød til at melde afbud, så gør det gerne så tidligt som muligt. Det er meget nemt, skriv en SMS til mig på 2496 8207.

Jeg holder til i Heart House som ligger på:
Amagertorv 14b 1160 København K
Psykoterapi ved Jesper Glad - Kort og Adresse Amagertove 14b, København K